2 de gen. 2008

Bon any 2008! (i adéu 2007)

Ja ha passat. Un any nou comença, deixant enrera 365 dies d'aquest 2007 ple de sorpreses (bones i dolentes). Espero que aquest 2008 sigui un bon any per a tothom, especialment pels lectors d'aquest blog. L'entrada d'any no va ser massa eufòrica, una nit de cap d'any on regnava el cansansi i l'apalanque ha fet que m'estalvi uns quants euros de sortir por ahi de festa. De fet, no está el forn per bolls, i ja em va bé estalviar, que s'acosten grans despeses...

M'agradaria fer un repàs sobre el més interessant de l'any, que he parlat en aquest blog (i del que no també). No només els posts més comentats o visitats, també els que considero més importants per mi, o pel transcurs del dia a dia del blog i de la meva vida en general.

Al principis de gener vaig rebre la notícia que em tocava marxar a Berlín a muntar un bolo per la Shakira, hi vaig anar a finals de mes aprofitant que tenia la setmana blanca prèvia a examens. Al tornar d'allà em vaig comprar el DVD del Confessions Tour, i Apple va anunciar la bomba: el gadget de l'any. Gener també va lligat a la tornada de sèries després de la parada nadalenca.

Febrer va estar marcat pel primer aniversari de Bits&Beats, l'anunci del retorn de The Police i el meu descobriment de Filmaffinity.

El mes de març, apart de l'arribada de la primavera, també em va arribar el compte Pro de Flickr (pel meu aniversari). I a finals de mes Silent Scream va oferir el seu últim concert. Espero que aquest 2008 tornin amb més canya! Ah! També van aparèixer les primeres imatges d'un joc somiat per molts.

A l'abril es va publicar un dels discos que més he escoltat aquest any. Es va saber que els chanantes se n'anaven a La 2. Em vaig fotre unes vacances de Setmana Santa una mica improvisades, però molt agradables. També vaig publicar una exclusiva mundial que em va fer augmentar bestialment el nombre de visites, TV3 va anunciar una de les millors sèries que podia emetre. I vam anar a rodar un spot a St. Joan.

Durant el mes de maig vam acabar la campanya d'IKEA, que més tard donaria el seu fruit en forma de premi. Vam fer un bolo memorable amb 14 canons al Macba. Es van filtrar alguns temes del nou disc de la Kylie. I Lost va acabar la tercera temporada, un gran buit que es tornarà a omplir just quan acabi aquest primer mes de gener de 2008.

Juny va ser bàsicament mes d'examens, bolos, i alguns problemes i disgustos amb serveis web 2.0 i algunes alegries de serveis web 2.0 en nous idiomes. O l'aparició de nous serveis d'allotjament de vídeos, que han anat caient com mosques.

Després dels exàmens va tocar treballar durant bona part del mes de juliol per fer diners pel mes següent, i gaudir una mica de noves sèries descobertes.

Agost es pot resumir en una sola paraula: interroad. Genial!

Setembre va començar amb un altre viatget, a Roma. La tornada a la rutina va ser superada gràcies a la tornada de sèries, una mica de festival d'electrònica i introduïr-me a Linux. Apple va donar la segona campanada de l'any.

La tornada a la uni durant el mes d'octubre (apart d'acabar The I.T. Crowd) es va combinar amb molts dies de feina, i amb alguns llançaments discogràfics molt comercials. Ah! També vaig començar amb Facebook!

El mes de novembre va estar marcat per la vaga de guionistes (que encara continua) i una mica de sang i terror. El mes va acabar amb un gran llançament discogràfic d'electrònica i un tros de concert memorable (del qual encara tinc pendent crònica, i videos...).

Desembre ha estat un mes de comiats de sèries, esperes inacabables, i com no: vacances de la uni i festes de Nadal.

Propòsits pel 2008? Els de sempre, treure'm el carnet de conduir, fer vida més saludable (i esportiva), i aquest any un nou propòsit: anar a viure al nou pis amb la meva parella.

Bon any a tothom!!

2 comentaris:

  1. ei, un bon resum!! els temes d'electrònica se'm escapen una mica, però em serveix el bloc pel tema musical, també vaig disfrutar molt amb les cròniques i fotos del viatge, i m'agrada veure què fas al curro... ara espero poder anar seguint la teva nova aventura de viure en parella, em fa molta il·lusió!!
    us desitjo molta sort a tu i a la di.
    molts petons. t'estimo.
    tere

    ResponElimina
  2. gràcies germana! espero poder-te seguir tenint com a fidel lectora.. ;)

    jo també t'estimo, petons!

    ResponElimina