24 d’abr. 2007

Cap de setmana mogut

Divendres a veure l'última d'en Jim Carrey 'El número 23'. Res de l'altre món, no et fa venir ganes de marxar del cine, però tampoc de tornar-la a veure (almenys a curt termini). Dissabte a passar el dia al Saló del Turisme i al Saló del Còmic. He de dir que no els vaig disfrutar gaire. El del còmic estava a petar, i no em vaig inspirar amb el tema compres (crec que és el primer any que no m'hi compro res), el del turisme era visita 'obligada' per futurs plans de viatge.

L'home de la flama

Al vespre cap a Sant Joan de les Abadesses, conèixer part de la família d'en m3tr0, i la seva colla. Concert festivaler de Les tietes queques, (salutacions a la Laia! quina casualitat!) i futbolins i cerveses al Sitis.

L'antic pont de St. Joan

Vistes des de St. Antoni


L'endemà rodatge d'un spot (que quan estigui acabat penjaré aqui juntament amb la resta de la campanya) i gravació de declaracions per feines de la facultat.

Crec que no havia estat mai a Sant Joan de les Abadesses, i he de dir que pel que he vist i pels llocs on ens ha portat en m3tr0, està molt i molt bé. Trobo que és un poble tranquil, però amb molta vida, avantatges de poble sense inconvenients de ciutat!

2 comentaris:

  1. Un poble molt bonic i acollidor! us recomano que el visiteu!!

    ResponElimina
  2. Hola Jordi!
    Gràcies per les salutacions. Ja ho dius bé!! Quina casualitat i quina sorpresa! Ara ja ho saps, sempre que vegis que toquen les queques cap allà!! Festa assegurada!! Petons

    ResponElimina