4 d’abr. 2007

Prison Break acaba la segona temporada

Fa menys d'un any començava a veure la interessant sèrie Prison Break. Amb un parell de capítols em va convèncer per descarregar tota la la primera temporada i devorar-la en pocs dies. Al mes d'agost va començar la segona temporada a la Fox d'EEUU, i al setembre es va estrenar la primera a la Fox Espanya i LaSexta.

Cartell promocional de la segona temporada


Des d'agost he anat seguint setmana a setmana les aventures de Scofield i Burrows i companyia. Al principi he de reconèixer que no li veia possibilitats a aquesta segona temporada, però ha anat millorant, sobretot gràcies al personatge d'Alex Mahone (interpretat per William Fichtner) que ha sabut estar a l'altura.

Després de 22 capítols, alguns morts, i algunes trames resoltes, Prison Break ha acabat la seva segona temporada amb un bon final. Un final que, com en la primera temporada, ens farà esperar amb neguit a que arribi la tercera temporada (ja confirmada per la Fox).

Aquells que penseu que ja ho estan estirant massa, que s'hauria d'haver acabat a la primera temporada, i que ja no saben què fer, prepareu-vos a veure aquest últim capítol, i estareu esperant com jo a que arribin els nous episodis.

Què li espera a l'Scofield darrera d'aquesta porta?

Actualment podeu veure en versió doblada (tot i que us recomano la v.o.s.e., que la podeu trobar tant en torrent, com pando, com descàrrega directa) a LaSexta i Fox Espanya la segona temporada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada