18 d’abr. 2007

Live Earth, el concert per aturar el canvi climàtic


Fa dos anys es va celebrar el Live 8, una sèrie de concerts organitzats per Bob Geldof per conscienciar els ciutadans per ajudar contra la pobresa.

Aquest any li toca al Live Earth, una mena d'esdeveniment semblant, amb diferents concerts simultanis arreu del món, i amb l'objectiu de combatre el perill del canvi climàtic des de la fundació S.O.S. (fundada per Kevin Wall, el productor executiu del Live 8) amb el clar missatge S.O.S (Save Our Selves, salvem-nos). Al Gore és un dels noms importants que dónen suport a la iniciativa i MSN ja s'encarrega de promocionar-ho per internet, i el vídeo que mostren en portada és la seva carta de presentació.

El dia 7-07-07 hi haurà 7 concerts en 7 ciutats dels 5 continents. Nova York, Rio de Janeiro, Londres, Johannesgurb, Xangai, Tòquio i Sidney. Encara falten artistes per afegir-se a la llista, però de moment ja hi ha uns quants noms importants:

Nova York:
AFI
AKON
ALICIA KEYS
BON JOVI
DAVE MATTHEWS BAND
FALL OUT BOY
JOHN MAYER
KANYE WEST
KELLY CLARKSON
KT TUNSTALL
LUDACRIS
MELISSA ETHERIDGE
RIHANNA
ROGER WATERS
SHERYL CROW
SMASHING PUMPKINS
THE POLICE

Londres:
BEASTIE BOYS
BLACK EYED PEAS
BLOC PARTY
CORINNE BAILEY RAE
DAMIEN RICE
DAVID GRAY
DURAN DURAN
FOO FIGHTERS
GENESIS
JAMES BLUNT
JOHN LEGEND
KEANE
MADONNA
PAOLO NUTINI
RAZORLIGHT
RED HOT CHILI PEPPERS
SNOW PATROL

Les entrades ja són a la venda, i els preus oscil·len entre 50 i 350 dòlars.

La Madonna, que sempre s'apunta a aquestes coses, ja ho diu: 'Music makes the people come together' i per si no us queda clar ho repeteix incomptables vegades.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada