11 d’abr. 2007

Miami Vice, la banda sonora


Em penso que és la primera vegada que dedico un post exclusivament a una banda sonora d'una pel·lícula. Avui toca parlar de Miami Vice (Corrupción en Miami). Sense haver vist la pel·lícula (però que no trigaré a veure), us recomano aquest disc (o almenys alguns dels temes que conté). Hi ha temes molt discotequers, ideals per ambientar els escenaris on es mouen els detectius Sonny Crockett i Ricardo Tubbs, i temes de tensió policíaca. La veritat és que és el que espero d'una banda sonora: alguns talls de música diegètica i alguns d'extradiegètica. És a dir, alguns que sonen realment als escenaris de la pel·lícula, i alguns composats expressament per ambientar moments del film.

El tema Sinnerman de Nina Simone remesclat per Felix Da Housecat és el motiu principal que em va fer fixar-me en el disc, feia temps que no el sentia, i trobo que en l'escena de la pel·lícula on l'ha clavat (una discoteca) queda excel·lent.


Get your own Box.net widget and share anywhere!

1 comentari:

  1. hey....banda sonora completita para uno de los films mas inesperadamente lentos de Mann,Moby y sus re-mezclas de clasicos y Mogway haciendo de las suyas con sus scores imposibles hacen de este cd una joyita,ademas,las moviditas no tienen desperdicio!

    ResponElimina