13 d’abr. 2007

We Are The Night, el més nou dels Chemical Brothers

El proper 18 de juny es publica l'últim àlbum de The Chemical Brothers. Després del relatiu mal gust que va deixar el Push The Button (dic relatiu perquè és un grandiós disc, però segurament estareu d'acord amb mi en què no està a l'alçada del Come with Us), els Chemical ens preparen per rebre el We Are The Night com el seu millor treball (això sempre es diu abans de publicar un disc): "twelve tracks of psychedelic warehouse party acid music, euphorically melodic and as uncompromising as their retina scorching live shows." No ho vull traduir perquè ja s'entén, i perquè m'agraden les paraules que utilitzen en anglès.

El single de presentació serà Do It Again feat. Ali Love, que sortirà a la venda el 4 de juny. Els títols dels temes? Aquí els teniu:

We Are The Night

1. No Path To Follow
2. We Are The Night
3. All Rights Reserved Ft. The Klaxons
4. Saturate
5. Do It Again Ft. Ali Love
6. Das Spiegel
7. The Salmon Dance Ft. Fatlip
8. Burst Generator
9. A Modern Midnight Conversation
10. Battle Scars. Ft Willy Mason
11. Harpoons
12. The Pills Won’t Help You Now Ft. Midlake.

Aquesta última deu ser de temàtica similar a The Test?

Us recordo que els Chemicals estaràn de gira el proper estiu i al nostre país passaràn pel Summercase i el Creamfields, i al seu país passaràn entre altres llocs a Glastonbury (un dels meus somnis) i la presentació del disc al prestigiós Roundhouse de Londres.

* Em nego a posar una imatge dels Chems, perquè sempre són les mateixes fotos les que apareixen als mitjans (tant els costa fer unes quantes sessions de tant en tant?). Si fan bones fotos promocionals pel We Are The Night prometo publicar-les aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada