31 de gen. 2008

Kylie i els seus 2 nous vídeos

Ara sí que m'agrada. Fora el rollo de 2 Hearts i que torni la Kylie pastelera de sempre. La Minogue llença dos singles a la vegada. Un per al Regne Unit, Irlanda, Japó i EUA i l'altre per a la resta del món. Els temes són Wow i In My Arms, que seràn publicats el proper 18 de febrer.

Per cert, la Kylie està nominada a 2 Brit Awards: Millor artista femení internacional, i millor disc internacional. També hi ha prevista una actuació per a la gala de premis que serà el proper 20 de febrer al Earls Court de Londres. Cantarà Wow o In My Arms? S'accepten apostes!

Trobo bé que hagin escollit Wow, i el vídeo està prou bé (inspiració en el contrallum de Madonna a Sorry? Ballarins reciclats del Shocked del Fever Tour?).

In My Arms no és un mal single, però la trobo una cançó massa 'normaleta'. Segur que l'han escollit mig obligats perquè després de tant de bombo de Calvin Harris en la producció del disc, per algun lloc havia d'aparèixer, i amb el trunyo de tema de Heart Beat Rock era inviable. D'aquí el petit homenatge amb les ulleres estil Calvin Harris. El vídeo: molt correcte, amb molts vestuaris i looks, com ha de ser una diva pop.

Crec que hauria estat bé arriscar-se i treure Speakerphone amb un bon vídeo. Encara hi ha possibilitats com a 3r single...tot i que pel que es diu i demanen els fans, The One com a single està molt demanat.

Posaria els vídeos de YouTube, però els estàn eliminant a base de bé, així que poso aquest widget oficial on també s'hi poden reproduir altres vídeos i cançons, i comprar-les a iTunes.Per cert, la Kylie està nominada a 2 Brit Awards: Millor artista femení internacional, i millor disc internacional. També hi ha prevista una actuació per a la gala de premis que serà el proper 20 de febrer al Earls Court de Londres. Cantarà Wow o In My Arms? S'accepten apostes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada