31 de gen. 2008

Avui torna Lost (i demà ho veurem aquí) ACTUALITZAT AMB NOVA PROMO

31 de gener de 2008. Feia mesos que esperava aquesta data! Finalment ja ha arribat, aquesta nit l'ABC estrena la 4a temporada de Lost en un especial de 2 hores on s'emetrà un resum especial i el capítol 4x01 - The Beginning of the End (de durada normal).

Demà 1 de febrer, la xarxa treurà fum gràcies a tots els seguidors que estarem baixant el capítol (en torrent, pando o descàrrega directa) i els subtítols (això espero!), i a la nit ja he quedat per veure el capítol amb colla i projector!

Després d'uns quants tràilers, promos, posters i spoilers, és hora de veure un muntatge musical de Locke que ha preparat l'ABC per a l'ocasió. Tranquils no hi ha spoilers, són imatges de les anteriors temporades.



Quines ganes tinc de tornar a veure al Locke en forma!

ACTUALITZACIÓ: Per no fer un post nou, afegeixo aquí una promo genial feta per fans, tranquils, no hi ha spoilers.



2 comentaris:

  1. Ei! Estem d'enhorabona, eh? Ja han tornat :-D

    Veig que tu també et reuneixes amb gent per veure'l. Per cert, una pregunta, com aconsegueixes un projector? el llogues o és que tens contactes? :-) Perquè nosaltres en vam aconseguir un per veure el 3x01 i vam flipar i ara estem mirant d'aconseguir-ne un però valen una pasta llogar-los :-(

    ResponElimina
  2. Ei! Merci pel comentari!

    Si, bé això de reunir-me no era habitual fins a finals de la 3a.

    Ara com que s'emet allà els dijous i aquí ho tenim baixat divendres és ideal per quedar per sopar i veure-ho.

    El projector és d'un dels amics. De propietat. El va comprar de 2a mà.

    Que hi hagi sort en la recerca!

    Per cert, què t'ha semblat aquest 4x01? A mi m'ha agradat, però li faltava alguna cosa. Suposo que era perquè ens m'he empassat les mil promos i alguns spoilers...

    VISCA EN LOCKE!

    ResponElimina