25 de gen. 2008

'Vaya semanita'

En aquest article no parlo del programa d'ETB, amb el nom del títol del'article. El títol fa referència a l'estressant setmana on es barregen la recta final del primer semestre, amb uns dies de feina bastant. És la setmana blanca a la facultat, això vol dir que no hi ha classes, i la setmana que ve comencen els examens. La duresa de la setmana ve donada per aquelles assignatures (que no són poques) que en comptes d'examen s'aproven fent un (bon) treball. Com sempre, i com la majoria d'estudiants, ho deixo tot per última hora i s'acumula tot de manera que hi ha una setmana o dues que es passen d'allò més entretingudes, per no dir estressants. Aquesta és una setmana que em toca treballar cada dia, tot el dia, cansant-me i matinant. I a la vegada he d'acabar uns quants treballs, que òbviament no puc anar a entregar-los a la uni i els he de passar als companys perquè els portin ells.

Per sort, aquesta setmana acaba avui, i escric això des de la feina, aprofitant el wifi de l'edifici. Avui toca il·luminar una sessió fotogràfica de la firma de moda de Jordi Labanda. I seràn unes quantes hores...

Ahir vaig tenir sessió de cinema, vaig anar a veure la preestrena de Juno, de la qual ja en parlaré. I auqesta nit sopar aniversari del col·lega Itxaso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada