15 de gen. 2008

Què hi ha a l'aire?


Apple oferirà demà una nova keynote (la MacWorld d'enguany) a càrrec de Steve Jobs en la qual es presentarà algun producte nou. El secretisme segueix sent un gran aliat de la poma, i encara no hi ha res del cert. Sí que es rumoreja un mac ultraportàtil amb el nom de MacBook Air. De fet és el rumor amb més força, al qual se li otorga més punts gràcies al eslògan de la keynote: There's something in the air. També es parla de la presentació d'un nou iPhone amb 3G, i inclús una nova gamma de Mac Mini i AppleTV enfocat al futur lloguer de pel·lícules a la iTunes Store. Jo aposto per una actualització dels Cinema Display, potser amb iSight i interfície multitouch (ja molaria, ja!). Tot plegat un cúmul de idees i rumors que fan augmentar el hype. El que crec que és segur és que no presentaran cap producte de la familia iPod, ja s'hi van lluir prou en la darrera keynote.

Demà a aquesta hora ja se sabrà quins productes seràn els protagonistes de la xarxa durant uns dies, i probablement les accions d'Apple es disparin com sempre que hi ha una keynote de Steve Jobs.

Com ja va sent habitual en les keynotes, podeu fer el seguiment de la keynote des de diverses webs, tot i que us recomano les dues primeres, que són en català i amb molt bona gent amb qui comentar les sorpreses:

mossegalapoma
Bloc d’Apple en Català

Applesfera
AppleWeblog
Faq-mac

Engadget
Gizmodo
TUAW
MacRumors

I per acabar d'arrodonir... un possible guió filtrat de la presentació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada