10 de gen. 2007

Apple presenta l'iPhone

Els macaires o 'maqueros' esperàvem amb ganes la MacWorld Expo 2007 a San Francisco, la presentació (o keynote) anual on Steve Jobs presenta nous productes d'Apple. Feia temps que els rumors apuntaven que s'hi presentaria un telèfon mòbil, o un ipod de nova generació, però ningú tenia clar què seria el que finalment s'ha presentat.

Amb un desplegament espectacular per part dels mitjans, sobretot blogs dedicats a tecnologia, i un seguiment minut a minut de la presentació, finalment ha vist la llum l'esperat iPhone.

L'iPhone és un producte que uneix les característiques d'un iPod, un telèfon mòbil, i una PDA o ordinador de butxaca. Aquí teniu les seves característiques:

- Quatribanda GSM/EDGE
- Pantalla tàctil de 3,5" i 160 ppp de resolució
- 11,6 mm de gruix, amb un botó frontal
- Sensor de proximitat, a l'apropar-lo a l'orella per parar, s'apaga la pantalla i s'atura la música
- Conector d'iPod i minijack de 3,5 mm per auriculars
- Càmera de 2 megapíxels
- Agenda, contactes, música, fotos, vídeo, widgets...tot sota Mac OS X!
- Correo IMAP i POP
- Navegador safari
- WiFi
- Bluetooth 2.0
- Autonomia de 5 hores en conversa i 16 com a reproductor
- Models de 8 Gb (599$) i 4 Gb (499$)
- Disponible al juny a EEUU, a finals d'any a Europa, i al 2008 a Àsia.

Realment és un dels millors productes que ha presentat Apple en els darrers anys.

Apart de l'iPhone, Steve Jobs també ha presentat com a AppleTV el que anteriorment va anomenar iTV. Bàsicament es tracta d'un disc dur que es sincronitza amb les compres del iTS (música, pel·lícules, sèries) i mostra el seu contingut en un televisor a través de diverses sortides de vídeo de HD a 720p. També s'ha presentat el nou Airport Extreme, un model nou de la base per a les xarxes WiFi 802.11n (el pas següent a l'estàndard 802.11g).

Per saber com ha anat la presentació, la gent d'Applesfera han covert l'esdeveniment minut a minut. I a Flickr podeu trobar un bon grapat de fotos.

Aspecte actual de la web d'Apple.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada