23 de gen. 2007

Tornada de sèries

Després de les vacances de Nadal, sembla que ja toca tornar a agafar la rutina televisiva de novembre. Això vol dir preparar-se per veure com tornen les emissions de les meves sèries preferides.

La primera en tornar ha estat Desperate Housewives, de la qual ja s'han emès 3 capítols, i si aquesta tercera temporada estava resultant una mica suau, prepareu-vos, perquè torna a agafar força!


De la segona temporada de My name is Earl, no compto com si s'hagués deixat d'emetre, ja que la pausa va ser molt curta. Tot i així, va bé tenir gent com asia-team, que tenen els capítols i els subtítols bastant al dia.

Dilluns 22 (ahir) també tornen dues de les fortes: Prison Break, amb el capítol 2x14 que continuarà amb el gran cliffhanger que ens havíen deixat. I l'esperadíssim retorn de Heroes, amb el capítol 12. Per cert, Heroes arribarà a Espanya també per les autonòmiques.


Pel que fa Lost, encara falten uns dies. No serà fins el 7 de febrer que sabrem com continuen les històries a la misteriosa illa...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada