3 de gen. 2007

Cap d'any a la neu

Primer de tot, Bon Any 2007 a tots els lectors d'aquest blog. Volia escriure alguna entrada per celebrar la fi del 2006, però he estat força ocupat tot el cap de setmana esquiant, caient, menjant i dormint tot el cap de setmana a Ordino-Arcalís (Andorra).


Dissabte va ser dia de llevar-se ben d'hora, agafar les maletes i cap a Andorra. Un cop localitzat l'hotel, vam anar a les pistes. Pel camí, el temor a no trobar prou neu ens va fer venir encara més ganes d'esquiar. Tot i que no estaven obertes totes les pistes de Vallnord, n'hi havia de sobre per un inexpert com jo. Apart, no estaven gaire plenes, cosa que facilita el surfejar per banda i banda de la pista amb la taula d'snowboard.


Després d'algunes patacades i desequilibris, acabem el dia força cansats. La piscina de l'hotel ens ajudar a relaxar-nos, i la calefacció al màxim de l'habitació també.


Diumenge al matí decideixo no esquiar degut al mal que em fa tot. Passem el matí a Andorra La Vella buscant gangues d'aquelles que, efectivament, ja no se'n troben. La tarda de diumenge la passem descansant i preparant-nos pel sopar i festa de cap d'any a l'hotel. Un sopar de delicatessen i pijades, amb bons vins, això si, fa coixí per les campanades i la posterior festa d'any nou.


El cansament ens fa retirar-nos més aviat del que ens pensàvem, ja no estem per segons quins 'trotes', ens fem vells.


Dilluns al matí toca fer maletes i abandonar l'habitació abans de les 12. Per sort no trobem gaire gent a la carretera, ja s'ha acabat el cap de setmana i amb aquest l'any 2006!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada