6 de set. 2007

Ja tenim iPod Touch! (l'iPhone sense telèfon)

Acabada la keynote d'aquesta tarda, ja s'ha renovat tota la gamma iPod. Aquestes són les novetats:

- iPod Shuffle: Desapareix el color taronja i apareix el (product) RED. Mateix preu i mateixa capacitat.

-iPod Nano: Nova interfície, coverflow, videos, jocs. 4 i 8 gb. 150$ i 200$.-nou iPod Classic. Igual que l'anterior però metàlic. 80 gb i 160 gb. 250$ i 350$

- NOU iPod Touch: Pantalla tàctil, video, etc. i WIFI! És a dir, un iPhone sense telèfon. Navegador Safari, YoutTube... 8 gb i 16 gb. 300$ i 400$. Llançament mundial a finals de setembre.


- Nova iTunes Wifi Store. Per comprar cançons amb el iPod Touch vía Wifi.

-Associació amb Starbucks. Wifi als establiments per poder navegar per la iTunes Wifi Store i comprar les cançons que sonen a l'esabliment.

- La iTunes Store posa a la venda tons per a l'iPhone. I possibilitat de seleccionar 30 segons de les cançons comprades a la iTunes Store.

Més info a www.apple.com/itunes/

Opinió personal: Per fi tenim l'esperat iPod de pantalla tàctil! Però el que no m'agrada (tal com hem comentat amb el Tomàs de mossegalapoma.cat mentre seguíem la keynote via skype) és que tingui un tamany de 16 gb, i no de 160 gb com es deia en els rumors. 16 gb és poc espai per a vídeos...però segurament és una raó de màrketing. Si aquest iPode Touch tingués molta més capacitat que l'iPhone, Apple perdria vendes de l'iPhone... Tot i això dels 16 Gb...no és el gadget definitiu, però crec que serà el meu primer iPod...

1 comentari:

  1. Ens "intercanviem" els comentaris :-)

    Dic el mateix que tu, un plaer haver compartit la keynote en directe.

    És que el periodisme ens tira... que li farem.

    Al final els 160Gb "goes to" cap a la renovació de l'iPod classic, que sí l'han augmentat a 160. Suposo que aquest fet és el que ens ha liat a tots.

    ResponElimina