19 de set. 2007

L'última temporada de Porca Misèria?

Almenys això és el que fa pensar la notícia de TV3 on s'anuncia la programació d'aquesta temporada:

"Pel que fa a "Porca misèria", obre la quarta temporada amb els protagonistes carregats de dubtes. Una entrega de 13 nous capítols amb què la sèrie s'acomiada de la graella de TV3."

Trobo que seria precipitat queixar-me de que s'acabi la sèrie quan encara ni ha començat la quarta temporada (que s'estrena aquest proper diumenge 23 a les 22.10). Però crec que és trist que una gran sèrie com aquesta es deixi de fer. Per altra banda, també entenc que sigui una decisió presa amb seny: a vegades val més retirar-se amb el cap ben alt, que intentar allargar i acabar cremant-se. De fet, moltes grans sèries de TV han esdevingut de culte després d'emetre's. No seria el cas de Friends o The Sopranos, que van allargar-se amb èxit i bona rebuda per part del públic i de la crítica.



Potser val més acabar amb aquest bon gust que ens deixa sempre Porca Misèria, potser no cal allargar-la i explotar-la i que acabi cansant (tot i que amb les 3 temporades ja emeses no sembla que pugui arribar a avorrir).

De moment penso gaudir d'aquesta nova temporada, tantes sèries que miro i a les quals m'enganxo, i aquesta és l'única en català que té prou nivell per competir amb les produccions nord-americanes!

Curiós: Tot just fa un any vaig comentar també l'inici de la tercera temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada