13 de febr. 2007

''Ladies and gentlemen, we are The Police... and we're back!''

Així començava Sting la cerimònia de l'edició 49 dels premis Grammy, on The Police van interpretar el mític tema Roxanne. The Police han ofert avui un petit concert i una roda de premsa al club The Whisky de Los Angeles per parlar de la gira que farà durant aquest any. De moment només hi ha dates confirmades a estats Units, però no deixeu de visitar ThePoliceTour.com i aquest blog per més informació.

Els premis Grammy d'enguany han estat força repartits. Es pot destacar el trio femení de country Dixie Chicks que s'han endut 3 dels premis més importants com millor disc per Taking The Long Way i pel single Not Ready To Make Nice. Els Red Hot Chili Peppers també han triomfat amb el single Dani California i l'àlbum Stadium Arcadium també amb 3 guardons. Mary J. Blige "només" s'endú 3 premis dels 8 on estava nominada. El millor disc pop ha estat Continuum de John Mayer, que també ha guanyat la millor interpretació pop amb el tema Waiting On The World To Change. La Christina Aguilera ha guanyat la mateixa categoria amb el tema Ain't No Other Man.

M'alegro que Madonna hagi guanyat com a millor àlbum d'electrònica/dance per Confessions On A Dance Floor, i el seu productor, Stuart Price hagi fet guanyar el remix de Talk, de Coldplay
Talk (Thin White Duke Mix).

Teniu la resta de categories, nominats i guanyadors en aquesta llista.



1 comentari:

  1. Ostres quin luxe poder haver estat a primera fila en aquesta tornada. Vaig a posar un ciri a veure si durant la gira, passen per Catalunya.

    ResponElimina