6 de febr. 2007

Science of Sleep, o com veu món dels somnis en Michel Gondry


Ja he pogut veure la pel·lícula Science of Sleep, l'últim film de Michel Gondry (us recomano el seu DVD com a director de videoclips: Work Of Director) després de la interessant i embolicada Eternal Sunshine Of The Spotless Mind (Olvídate de mí!). És una pel·lícula força curiosa, l'argument no és complicat, però la barreja entre somnis i realitat confón bastant. És agradable de veure i d'escoltar (la mescla d'anglès, francès i espanyol quan parlen els actors és ben peculiar) i s'agraeix que no abusi d'efectes especials per ordinador, sinó que estiguin més elaborats i originals.

No la recomanaré més que The Prestige o Children Of Men, però si en teniu ocasió, veieu-la. No puc dir que m'hagi agradat més que Eternal Sunshine..., perquè aquella peli era molt gran, i s'entenia. Aquesta, és maca, però crec que no s'entén (o no es vol que s'entengui) tant.

S'estrenarà als cinemes d'Espanya d'aquí un parell de setmanes amb el nom de La ciencia de los sueños, però la podeu trobar per les xarxes P2P en versió original subtitulada (com ha de ser!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada