7 de febr. 2007

Possible reunió de Wham!

Wham!, un dels duets musicals més emblemàtics de la dècada dels 80 podria tornar als escenaris i gravar un disc. Els diari britànic News of the World ha publicat uan notícia on parla d'una trobada entre George Michael i Andrew Ridgeley. La trobada es diu que podria ser per parlar d'una futura reunió i la gravació d'un nou disc. De moment, tot és molt recent, i s'espera que hi hagi alguna confirmació oficial ben aviat. Seria interessant veure de què són capaços aquest parell, ja que almenys George Michael ha demostrat que està totalment en forma amb la seva gira 25Live i el últim disc 25.


El retorn que cada vegada si que és més confirmat és el de The Police. El trio format per
Sting, Stewart Copeland i Andy Summers actuarà de nou després de més de 20 anys en motiu de la cerimònia d'entrega dels premis Grammy el proper dia 11. Es diu que a aquesta actuació la seguirà una gran gira mundial (esperem que tot vagi bé i passin per Barcelona! Això si que no m'ho perdo!).


Apart dels The Police, a la gala dels
Grammy hi actuaràn artistes com Christina Aguilera, Beyoncé, Mary J. Blige, Dixie Chicks, Gnarls Barkley, John Legend, Ludacris, John Mayer, Corinne Bailey Rae, Red Hot Chili Peppers, Justin Timberlake (actuació en solitari, i duet amb el guanyador de "My GRAMMY Moment"), Shakira amb Wyclef Jean, Chris Brown i Lionel Richie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada