9 de febr. 2006

U2 triomfa amb 5 Grammy's

'How to dismantle an atomic bomb' ha resultat ser, sense cap dubte, l'àlbum del 2005. Els irlandesos han demostrat una vegada més del què són capaços. Apart de l'èxit del disc i els singles, la multitudinària gira 'Vertigo Tour' ha estat la més exitosa (econòmicament parlant) de l'any. Però no tot són alegries: Mariah Carey, Kanye West i John Legend, que optaven a 8 premis cada un, han acabat rebent només 3 premis, cap d'ells de les categories més importants.

U2 s'ha endut els premis a millor àlbum, millor cançó de l'any per Sometimes You Can't Make It On Your Own, millor àlbum de rock, millor interpretació de rock de grup o duet i millor cançó de rock per City Of Blinding Lights.

Per la meva banda destaco l'actuació que va obrir la ceremònia: Feel Good Inc. dels Gorillaz, amb un espectacle en 3D (encara no sé com ho deuen fer, em moro per veure un concert d'aquest grup), enllaçant amb el Hung Up de Madonna. També trobo important els 2 premis per The Chemical Brothers per millor gravació dance per Galvanize, i per millor disc electrònic/dance per 'Push The Button' (on els nominats eren Daft Punk, Fatboy Slim, Kraftwerk, i LCD Soundsystem).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada