7 de febr. 2006

Madonna - Sorry (PSB Remix)



Si hi ha algun artista que sap exactament què es fa, aquesta és Madonna. Sí, en sóc un gran fan, i cada vegada que treu un disc l'admiració augmenta.

Madonna és una persona que sap què li convé i quan, de manera que s'envolta dels productors més vanguardistes per treure'ls tot el suc.
En el cas de l'últim àlbum, 'Confessions On A Dance Floor' és el gran Stuart Price qui posa el talent musical a l'estudi (i afortunadament a la gira), com ho van fer el misteriós Mirwais a l'àlbum Music o American Life, o el genial William Orbit en l'era Ray Of Light. Però la gràcia dels singles de Madonna no radica només en la producció del tema, sinó en veure què fan diferents dj's amb aquell possible hit radiofònic. Possiblement sigui el cas dels Pet Shop Boys (als quals també admiro profundament i espero amb ganes el seu proper treball discogràfic que se suposa que ha de ser publicat ben aviat).

Neil Tennant i Chris Lowe han agafat el tema Sorry i l'han convertit no només en un remix, sino en un duet o una col·laboració. Entre paraules de Madonna podem escoltar el cantant Neil amb la seva inconfusible veu. Un ritme enfocat als clubs, i possiblement amb més ganxo comercial que el tema original (seria un encert aprofitar el remix amb el duet anglès per sonoritzar el videoclip) pot generar la continuació de la febre discotequera que ja va despertar l'èxit del Hung Up.

Senyores i senyors, la reina i els prínceps del disco-pop tornen amb més força que mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada