16 d’oct. 2007

Triplet del trio dolç

Les Sugababes estan d'enhorabona. Amb el seu nou àlbum Change, recentment publicat, han aconseguit un rècord que no havia aconseguit fins ara cap altre banda. Tenir un número 1 en llista d'àlbums, de singles i de descàrregues del Regne Unit. L'àlbum Change s'ha presentat amb el single About You Now, el qual va entrar directament al número de les llistes britàniques.

El disc ja s'ha publicat a diversos països, a Espanya no arribarà fins a principis de novembre. Però ja sabeu que el podeu trobar en algun lloc de la xarxa.

Després d'una primera escolta de l'àlbum, no puc dir gran cosa, però com la resta de discos seus,les Sugababes aconsegueixen un bon producte.

Gaudiu del primer single About You Now, amb vídeo dedicat al realitzador de videoclips Tim Royes, que va morir en un accident el passat mes d'agost.




El vídeo no és gran cosa, però la cançó enganxa. Altres temes del disc que veig com a possibles èxits són Never Dance Again, Open The Door, i personalment m'agrada molt com sona My Love Is Pink. De moment es diu que el segon single serà Change.

Sugababes - Change
1. About You now
2. Never Gonna Dance Again
3. Denial
4. My Love is Pink
5. Change
6. Back When
7. Surpirse
8. Back Down
9. Mended By You
10. 3 Spoons of Suga
11. Open the Door
12. Undignified

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada