3 d’oct. 2007

Will.I.Am sampleja en el seu Songs About Girls

Will.I.Am, component dels Black Eyed Peas ha publicat en solitari el disc Songs About Girls. Amb un estil molt semblant als Black Eyed Peas, però amb alguns temes més electrònics i un rap més dur, Will.I.Am repassa vivències d'amor i desamor, d'aquí el títol de l'àlbum.

El single de presentació, I Got It From My Mama, no és gran cosa. La resta del disc és curiós. Està clar que hi ha masses temes i molts que podrien quedar-se fora del disc. M'ha cridat l'atenció escoltar el sampler de Body Language de M.A.N.D.Y. al tema Get Your Money (podeu escoltar-los aquí) el qual no trobo que li faci justícia al gran tema d'electro, i també el sampler de I Want You Back de Jackson 5 a Fantastic (serà una pista que evidencii que el raper està produïnt el proper disc de Michael Jackson?).



De moment un dels temes que més m'agrada és Heartbreaker, que crec que seria un bon segon single. També em cirda l'atenció Ain't It Pretty, però no la veig com a single. I com a curiositat del disc, un tema gairebé instrumental: Impatient, que em recorda moltíssim a Jamiroquai.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada