25 de maig 2007

LOST, Season Finale (tranquils, no hi ha spoilers)

A hores d'ara alguns de vosaltres ja haureu vist l'últim capítol de la tercera temporada de Lost: 3x22 3x23 - Through The looking Glass. Ahir a la nit vaig quedar amb alguns amics per veure aquest final de temporada tan esperat en les condicions que es mereix: amb projector!

M'és una mica difícil parlar del capítol sense revelar-ne res. He de dir que com a capítol doble que és, no hi ha massa contingut. Passen les coses d'una manera moderada, lentament. Els flaixos d'en Jack es va revelant alguna cosa que no és fins al final del capítol quan més crida l'atenció. Em trec el barret davant d'aquest gir narratiu que acaben de fer els guionistes. Aquest final de temporada alhora que tanca alguns misteris de la història, n'obre de nous. Ara mateix ja podeu veure alguns blogs i fòrums plens de teories. Crec que l'espera fins la 4a temporada, al 2008, es farà ben llarga. Però gràcies a aquest gir narratiu, alguna cosa com la Lost Experience pot donar molt de joc.


Ni el pobre Jack, ni ningú sabem el què li espera...

Crec que aquest final de temporada ha augmentat el grau d'adicció a la sèrie. Els fans de Lost estem més enganxats que mai!


2 comentaris:

  1. Jo encara estic conmocionat...

    ResponElimina
  2. doncs l'espera es farà llarguíssima...fins 2008..res de res..i només 16 capítols per temporada!!

    ResponElimina