10 de maig 2007

Daft Punk - Interstella 5555

L'any 2001 el duet francès Daft Punk va publicar l'àlbum Discovery, on hi havia singles com One More Time o Aerodynamic. Els videoclips dels 4 primers singles estaven realitzats en anime, i explicaven una història, cada vídeo continuava on s'havia deixat l'acció a l'anterior. Més tard, al 2003 es va editar Interstella 5555 - The 5stoy of the 5escret 5star 5ystem, que era la successió de tots els temes de l'àlbum Discovery seguint la història dels 4 primers singles.

És interessant veure com es pot explicar tota la història només amb dibuixos animats, i com quadra cada tema amb el fragment que li correspòn. Si teniu una estona (1 hora) val la pena que us poseu còmodes i gaudiu d'aquesta obra mestra electro-anime franco-japonesa.


2 comentaris:

  1. Ei Sun! No sabia que el one more time era de Daftpunk Be,finalment m'he subscrit al teu blog. Molt guai que hagis penjat el de Ikea. Petonarros

    ResponElimina
  2. Discovery és un dels meus discos preferits. I sabia que havien fet una pel·lícula, que pensava que estaria inclosa en el dvd de videoclips del seu greatest hits, però no hi eraa i me va frustrar bastant. Ara que ho he pogut veure t'he de reconèixer que l'he disfrutat molt. M'ho he passat bé amb la història dels Crescendolls i he flipat com ho han fet encaixar tot amb les cançons.

    Ara sí, a partir d'aquest disc, cada vegada han fet coses més infumables, aquesta gent :S

    ResponElimina