7 de maig 2007

Linkin Park - Minutes To Midnight


Feia temps que esperava nou material dels Linkin Park. Després de l'interessantíssim Meteora, només s'han editat uns pocs temes bastant sosos (en el LP Collision Course junt amb Jay-Z), i uns pocs temes en directe (en el Underground V6.0). També han estat enfeinats amb alguns projectes en solitari d'alguns dels seus membres, com el disc Rising Tied amb els Fort Minor de Mike Shinoda, o l'àlbum Dead by Sunrise del vocalista Chester Bennington)

La setmana que ve els de Califòrnia publiquen el seu tercer àlbum d'estudi: Minutes To Midnight. Seguint amb el seu estil propi, però amb un petit canvi, han passat a ser més seriosos. Ja no hi ha tanta 'tralla' i en el disc es fa notar la presència d'algunes cançons més suaus del que ens tenen acostumats.

Havent escoltat el disc un parell de vegades, no tinc clar quins poden ser els singles que segueixin al primer What I've Done. Tot i que apostaria fort per aquest tema: In Pieces.


share your files at box.net

2 comentaris:

  1. In Pieces, es un gran tema.. pero també apostaria per : Given Up es grandiós !!!

    Salutacions

    ResponElimina
  2. Given Up és grandiós, tens tota la raó. El motiu pel qual no el vaig posar per escoltar en aquesta entrada és perquè és molt de l'estil Linkin Park, mentre que In Pieces sona diferent al que ens tenen acostumats.

    Però aposto el que vulguis a que Given Up esdevé single tard o d'hora.

    ResponElimina