15 de maig 2007

S'acosta el final

La setmana que ve s'emeten els finals de les temporades de les sèries que més enganxat em tenen: Heroes i Lost.

Dilluns 21 de maig la NBC oferirà el capítol 23 i últim de la temporada de Heroes, 'How to stop an exploding man'. Se sap ben poc del que passarà, i molt menys de com es plantejarà la segona temporada. El que sí se sap és que durant el descans de la segona temporada (des de mitjans de desembre fins febrer aproximadament) es té previst emetre un spin-off anomenat Heroes: Origins, de només 6 capítols i centrat en algun dels nostres herois preferits, ja que segons ha dit la NBC, hi haurà un sistema de votació per internet que permetrà al públic escollir de quin personatge vol saber més i veure més aventures. Hi ha qui diu que amb tant Heroes 360, i ara això del spin-off, acabaran cremant la sèrie...Vosaltres què opineu?

Les cinc diferents portades de la revista Entertainment Weekly, amb un especial final de temporada.

Per cert, Herois a TV3 està gaudint d'una bona audiència, i és que la decisió d'emetre 2 capítols cada setmana i l'encertat doblatge en català fa que el públic pugui apreciar el valor d'aquesta sèrie.

Sobre Lost, la mateixa setmana però dos dies més tard, dimecres 23 l'ABC emetrà la Season Finale, el capítol doble 22 i 23 titulat 'Through the looking glass' que contindrà flashback d'en Jack i segons he llegit, hi haurà grans sorpreses. Tot i això encara falta veure el capítol d'aquesta setmana centrat en Charlie 'Greatest Hits'.


També hi ha novetats sobre el futur de Lost, i és que els productors ja han decidit quan acabarà la sèrie. Serà a la 6a temporada, és a dir, cap al 2010. Però no seràn temporades de 23 capítols com fins ara, sinó de 16 capítols, emesos tots d'una tirada, evitant l'aturada típica de nadal. A mi personalment no m'agrada que allarguin així emetent menys capítols per temporada, però de totes maneres va bé que se sàpiga el final, ja que així els guionistes ho poden lligar tot millor i oferir una història amb cap i peus. Què us sembla?

2 comentaris:

  1. Ostia! no m'ho he llegit per si fas spoilers...perque estic seguint la serie per TV3 i nomes he vist 4 capitols...:P!

    Molt bon blog! passa a fer una ullada al meu, avera que t'en sembla ;)

    ResponElimina
  2. Jander! Ja es veia a venir que s'acabaria aviat! Passaven masses coses! El que jo havia sentit de heroes es que farien els 8 episodis amb personatges nous i que la gent decidiria qui d'ells s'incorporaria a la serie. A veure que tal...

    ResponElimina