23 de maig 2007

Nova versió de Pando, ara compatible amb BitTorrent


Aquesta interessant aplicació per enviar i rebre arxius pesats (màxim 1 GB) arriba a la versió 1.6.

Si les últimes actualitzacions es caracteritzaven bàsicament en arreglar errors i millorar l'estabilitat del programa (tot i que jo crec que sempre n'ha tingut) i introduir els canals de subscripció, aquesta nova versió de Pando aporta el suport d'arxius BitTorrent. Una gran novetat que crec que ens ha satisfet a més d'un. De moment ja l'estic provant i no va pas malament (clar que els torrents sempre depenen del nombre d'usuaris que comparteixin l'arxiu).

També s'ha millorat algunes característiques d'usabilitat, simplificant botons i facilitant el compartir arxius amb un sol botó que permet enviar per e-mail, enviar via messenger, o via web. També s'ha incorporat l'opció d'obtenir el codi per enllaçar en fòrums BBCode.

Si ja utilitzeu Pando no dubteu en actualitzar a aquesta darrera versió. Si encara no l'heu provat mai, és un bon moment per començar, no us decepcionarà. Pando és gratuit i està disponible tant per Windows com per Mac OS X.

Si voleu trobar un bon grapat d'arxius en Pando per començar a descarregar, us aconsello pandopuntokualda.com, uns fòrums on cada dia hi ha novetats de tot tipus, això si, cal que us registreu.

1 comentari:

  1. Q? COOOM?
    NATNUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

    Ja et recupero en el feeds. Quin desastre!

    ResponElimina