25 de juny 2007

Putada, episodi II

Va ser una putada que la gent de box.net m'esborréssin el compte que tenia amb ells per allotjar arxius, sobretot moltes cançons amb les quals acompanyava alguns articles d'aquest blog. Però no em van dir perquè ho havien fet. Els vaig contestar el mail preguntant-ho, i em van dir:

"It's possible your account has been removed due to illegal file sharing. Do you know if you were hosting any files that you did not own the rights to distribute?"

En fi, per si no ho enteneu, ve a dir que segurament era perquè al meu compte hi tenia arxius dels quals jo no en tenia els drets de distribució. A la qual cosa no els he respòs, diuen que "el que calla otorga", doncs no els contradiré pas, és cert que hi tenia arxius dels quals jo no en tenia els drets de distribució, però tampoc considero que n'estigués traient benefici, al contrari, estic fent promoció gratuïta dels artistes! Bé, ells s'ho perden.

Però com que no he trobat un servei millor que Box.net pel tema de reproductors d'àudio integrats en blogs, m'hi he fet un compte nou, i espero que triguin una mica més a tancar-lo. Si coneixeu algun altre servei d'aquests per penjar àudio en blogs que sigui ben maco i poc complicat, feu-m'ho saber!

4 comentaris:

  1. Ai doncs no coeixia aquesa web!
    En quan tngui temps m'hi obro una conta a veure q tal... espero que no em baneigin!

    ResponElimina
  2. Ei! Una pregunta: quin és el nou sistema que has escollit? jo també n'estic buscant un de fiable però no n'acabo de trobar cap que em faci el pes.

    ResponElimina
  3. No sé si et pot servir, però jo he acabat decidint-me, després de moltes proves, pel reproductor d'Odeo enmagatzemant els mps en comptes de pages.google.com, que et deixen 100MBs (i jo en faig servir més d'una per tenir un mp3 per a cada post del blog).

    Porto ja uns quants dies i em funciona molt bé. T'ho recomano, de debò.

    ResponElimina
  4. Gràcies pels comentaris!

    roger, val la pena això de box.net, espero que no et passi com a mi;)

    marc ambit, el nou sistema segueix sent box.net, m'he creat un compte nou, i intentaré no explotar-lo tant, almenys pel que fa a arxius d'artistes populars...

    El d'Odeo el vaig provar (de fet en aquest blog hi ha algun article amb un reproductor d'Odeo), però no m'acabava de convèncer el fet d'haver d'allotjar a un altre lloc, copiar l'enllaç...etc.

    Però provaré això de pages.google.com ;)

    ResponElimina