7 de juny 2007

Els pirates ja no són el que eren


Després de gairebé un any de veure Piratas del Caribe, El Cofre del Hombre Muerto esperava amb moltes ganes l'estrena d'aquesta tercera part de la saga titulada: En el Fin del Mundo. La tornada de Geofrey Rush i l'aparició de Chow Yun-Fat com un pirata oriental eren les novetats de la saga. Però la curta estada d'aquest últim com a capità Sao Feng (crec que apareix durant més estona en Reggie Lee, conegut pel seu paper de Bill Kim a la segona temporada de Prison Break) i el batibull de grups de pirates resten minuts al que realment importa en aquesta mena de pel·lícules: les aventures.

Crec que sobren discursos enmig dels pirates per part de la Elisabeth Swan/Turner (que es casa en plena batalla!), i les màfies de l'imperi anglès. De fet, hi ha molts escenaris que podrien ser ideals per passar-hi més acció i al final acaben sent bonics fons pels primers plans dels pirates confessant les seves intencions. Tot plegat, molt de culebrot per pocs combats amb espases. I tot i que hi ha un increíble combat naval enmig d'un gran remolí d'aigua i una tempesta, trobo que li falta intensitat. També he trobat a faltar una figura com el Craken, que tot i que aquesta vegada hi ha la deessa Calypso, la llarga expectació que es va generant des del principi acaba decebent al veure la seva curta i poc original intervenció. Per les 3 hores que dura, crec que hi ha poques escenes d'acció i masses de xerrameca, està bé que hi hagi història, i trames, però s'acaben fent pesades en una pel·li suposadament d'aventures. Sincerament penso que aquesta prometedora saga ha anat a menys.



2 comentaris:

  1. Jo no la he vista però els que sí que ho han fet diuen que ha perdut molt, que les dues primeres són molt millors...nosé, he de veure-la encara, però sincerament pensava que tothom opinaria que és molt bona..però ja veig que no val gaire la pena!

    ResponElimina
  2. fes cas d'aquesta gent que l'ha vist. mira que a mi em costa parlar malament d'una peli, i més si sóc seguidor de la saga...però la veritat és que no val la pena veure-la al cinema...

    ResponElimina