20 de juny 2007

Electronic Battle Weapon 8 & 9

Fa temps que vaig parlar d'aquest costum dels Chemical Brothers de titular cares-b com a Electronic Battle Weapon. Doncs bé, amb el nou disc We Are The Night arriben dos nous temes.
Electronic Battle Weapon 8, que és un dels temes als quals es refereixen els chems quan diuen que van punxar alguns dels nous temes del nou àlbum sense avisar en clubs i dj-sets. Aquest número 8 és una versió extesa de la pista 4 del WATN: Saturate, per mi un dels millors temes del disc, instrumental, i amb força canya.

L'Electronic Battle Weapon 9 és un tema de gairebé 7 minuts de durada, amb sons molt típics dels Chemicals, que recorda els seus primers discos, però amb el ritme amb un cert aire al més recent. Com podeu comprovar, l'estil varia força al llarg de la cançó, és possible que n'utilitzin fragments per a les seves actuacions en directe.




Si us agrada el tema podeu participar en un concurs en el qual heu de remesclar l'EBW9, el premi? Que la vostra remescla figuri en el proper single dels chems. Més info, a orange.co.uk.

1 comentari:

  1. EBW9 Remix!

    http://seguesound.com/ebw9_segue_remix/

    ResponElimina