17 de maig 2007

Moby s'acosta per aquí


No és un concert, és un DJ set, és a dir, ell darrera els plats i presentant el seu darrer àlbum Go - the Very Best Of Moby: Remixed.

La cita és aquest divendres 18 al Club Catwalk de Barcelona, l'endemà estarà a la Riviera de Madrid. Els preus són de 25 € i 23 € respectivament. No podré assistir-hi, però em penso que aquest show no és comparable a un concert en viu amb tota la seva banda i l'espectacularitat de l'escenari, llums, etc.

De totes maneres, tinc curiositat per saber què punxa Moby, quines remescles acostuma a utilitzar i sobretot si sap quin tema punxar en cada moment. Si algú el va a veure, que ho comenti aquí!

Trobo que fer aquesta minigira de shows en club és una bona manera de promocionar un àlbum de remeslces. Així també es pot dedicar paral·lelament al seu nou projecte.

2 comentaris:

  1. Ahir al vespre vaig estar al CatWalk a la sessió d'en Moby DJ-Set.

    Primer dir que es va fer esperar i pregar bastant a sortir. Fins a tres-quarts de tres no el vam poder veure com es posava darrera els plats. L'expectació era prou alta i força gent havia comprat l'entrada amb antelació. Al voltant de l'escenari es van aplegar força fans com si es tractes de la primera fila d'un concert qualsevol de Moby o de qualsevol altra artista. Aquells que eren allí gairebé ni es movien i no paraven de fer-li fotos. Bé es normal, el concepte DJ-Set segurament molta gent no el tenia clar. Vaig estar a uns certs metres on es podia ballar més tranquilament i gaudir de la seva música. A sota d'unes petites pantalles on es podia anar veient la imatge que oferia una camara fixada a la taula dels plats que enfocanva el DJ.

    No he escoltat les remescles del seu darrer disc, però la veritat és que no sabria molt bé com definir el tipus de musica que va punxar. Evidentment era techno novaiorques i trobo que no encertava gaire en realitzar les transcions d'un tema a un altre. Si que va insertar de forma molt subtil i bonica algun dels fragments de les seves cançons mes conegudes, pero per la resta poca cosa mes. Vaig marxar abans de que s'acabes i allí es van quedar força gent esperant l'autograf o la foto amb el protagonista de la nit.

    ResponElimina
  2. Vaja, pel que dius, em sembla que no em vaig perdre gran cosa.

    Si és que on hi hagi un bon concert amb la seva banda, les seves coristes, i la seva il·luminació...

    ResponElimina