1 de gen. 2010

Bye bye 2009! 안녕 2010!

Com cada any a Bits&Beats toca fer un resum de l'any del blog.

Abans de tot toca esbroncar-me a mi mateix, perquè aquest 2009 ha estat l'any que menys articles he escrit, i crec que no tinc excusa, perquè m'han passat coses i he viscut moltes experiències i hi ha hagut molta tonyina musical i tecnològica.

Al gener s'acababa l'espera i començava l'esperada cinquena temporada de Lost. La sisena i última arribarà el 2 de febrer...quines ganes! Al gener també descobria una de les coses que trobo bastant a faltar aquí a Corea. El revolucionari Spotify.

Febrer va ser un mes bastant televisiu i musical. La petita bronca del Wyoming amb la becària, la gran bronca de Christian Bale en un rodatge. L'arribada de Slumdog Millonaire i la seva grandiosa banda sonora (que encara utilitzo en algunes de les meves sessions com a DJ). I encara seguia amb les interminables cròniques del viatge a Japó.

Al Març vaig començar a treballar i no va donar per escriure massa. El suposat retorn de Michael Jackson amb la gira This Is It, i l'arribada d'un dels millors discs de l'any, Junior de Royksopp. També vaig descobrir la interessant web de xerrades TED amb una interessant i futurística proposta.

Cap article durant el mes d'abril? això és intolerable! Suposo que deuria estar ben ocupat amb la uni i la feina, però realment no tinc excusa per no haver escrit durant tot un mes. I el viatget de Setmana Santa tampoc és excusa.

Maig, trist mes per acomiadar Battlestar Galactica. Continuant les cròniques de Japó, i preparant l'excitant mes de juny.

L'esperat mes de juny, amb l'arribada del trencador disc dels Black Eyed Peas, la imparable Lady Gaga, i l'inici de l'experiència Koreana.

Juliol, arribada a Seül. Primers contactes amb els coreans, la uni, etc. I per descomptat, K-Pop. Ah! i començant a escriure pel blog de Catalans pel Món.

El mes d'Agost, mig fent classes i mig de vacances. I més K-Pop!

Setembre ja va ser un mes d'estabilitzar-me. Fent les meves excursionetes per Seül i voltants, la tornada del gran Dexter, i bastantes novetats musicals. Sortint a la ràdio...

Octubre, començant el curs de coreà, més mogudes per aquí, i l'esperada estrena als cinemes de This Is It.

Al Novembre ja arrivaba el fred, però això no va impedir poder gaudir de la tardor, i de curioses dates. I més temes musicals, no tot ha de ser K-Pop! I vaig començar la meva col·laboració a CaraB.

Desembre, arriba el fred a Seül! Participo en un rodatge, i comencem les vacances de Nadal.

He arribat a la conclusió que la freqüència d'articles publicats al blog ha baixat perquè estic molt amb el Twitter, Flickr, i els altres blogs i publicacions.

2010 serà un any amb més històries, més bits i més beats!


Bon any 2010!




2 comentaris:

  1. ¿anniong 2020? Ja sé que vas deu anys pel davant de la resta pero... xD

    Feliç 2010!!! [i no te'n oblidis que el 14 de Feb. hi ha altre cap d'any ;)]

    ResponElimina
  2. ostia! quin fallo! ㅋㅋㅋ!
    merci per avisar-me! ja ho he corregit :P

    Bon any nou!!

    ResponElimina