31 de maig 2007

Les noves cançons de la Kylie

H&M love Kylie

Últimament s'han anat filtrant alguns temes inèdits de la Kylie, algunes fonts diuen que pertanyen a les grabacions d'un nou disc potser titulat White Diamond, però hi ha qui situa els temes en les grabacions del disc Body Language o inclús del Fever. La veritat és que no semblen gaire d'aquella època. De moment les fonts oficials com la discogràfica Parlophone, o els Scissor Sisters (amb qui es diu que està grabant el nou disc) han desmentit que els temes pertanyin a un nou disc.

Alguns seguidors de la kylie comenten que el tema In Your Arms és el millor de tots ells i podria ser un single del proper disc. El tema Excuse My French, que ja es va filtrar fa mesos també s'ha barallat com a possible primer single. Amb el temps ho sabrem.

Els temes són difícils d'aconseguir, de fet aquí no hi són tots, però tan aviat com els aconsegueixi els podreu escoltar a Bits & Beats!







4 comentaris:

  1. In Your Arms és el que m'ha agradat més a mi...tot i que la Kylie no ha estat mai la meva devoció

    ResponElimina
  2. Waa! Moltes gràcies! Espero q el nou isc de la Kylie si colabora amb Scissor Sisters, sgui tan bó com aquell mític "I believe in you"

    ResponElimina
  3. adri: coincideixes amb molta gent, In your arms seria el possible single de totes les cançons filtrades.

    roger: és segur que colabora amb scissor Sisters, i també és segur que el tema white Diamond estarà al nou disc (com deu sonar en versió d'estudi?)

    ResponElimina
  4. de fet, està penjat per tot arreu un disc (Kylie X) amb tots aquests temes i més. Si realment són els temes del nou disc, trobo molt fort que ja s'hagin filtrat, no?

    però m'agraden força pq són tipus Fever :)

    ResponElimina