10 de maig 2007

El Príncep que s'ho curra


Prince, el famós cantant que ha canviat de nom varies vegades anuncia una gira de 21 concerts, tots a Londres. El motiu? Li encanta Londres. I la resta de ciutats europees ens hem de quedar sense veure'l? Doncs sembla que sí.

Bé, el més original no és que faci 21 concerts, en referència al títol del seu darrer àlbum 3121 (publicat ja fa més d'un any), sinó que el preu de totes les entrades serà de 31.21 £. Un preu força assequible, que el propi Prince creu que dóna l'oportunitat a tothom d'anar-lo a veure. I per si fós poc, el preu de l'entrada inclou una còpia del seu disc 3121. Tot un gest per la seva part, que afirma no voler col·laborar amb l'especulació del negoci discogràfic.

El 7 primers concerts seràn a principis d'agost al The O2, conegut també com Millenium Dome. La resta d'actuacions seràn en llocs més petits. Prince ha anunciat que cada show serà diferent, animant així a que el públic repeteixi i pugui gaudir d'algunes de les 150 cançons que ha preparat per interpretar.

M'encanta els criteris que segueix Prince, i trobo que molts altres s'haurien de fixar en ell a l'hora de promocionar-se. Això si, si fan concerts, que passin per Barcelona! Alguns diuen que aquesta pot ser l'última gira que faci Prince abans de retirar-se de la música, tot i que ell no ho ha confirmat. Seria bo anar-lo a veure, no?




2 comentaris:

  1. si si, i tant que estaria bé anar-lo a veure. jo ja l'he vist a bcn i molt molt bé

    ResponElimina
  2. estic intentant fer un artícle de la vida del prince, serà en uns dies

    si pots passa, gràcies

    ResponElimina