19 de juny 2007

YouTube, ara en espanyol

Si fa una setmana apareixia la versió en espanyol de Flickr, ara és la gent de YouTube els que ofereixen més idiomes apart de l'anglès. es.youtube.com no només tradueix la interfície, sinó que facilita les cerques dels vídeos per la zona i l'idioma. No és estrany que hagi fet el pas, YouTube és propietat de Google, i Google ofereix la majoria dels seus serveis en diferents idiomes inclús alguns en català, tot i que encara n'hi falten uns quants.

Per 'celebrar-ho' penjo un trio de videos de 'Padre de Família'.






4 comentaris:

  1. Quan el tradueixin al català avisa... de moment m'he acostumat a l'anglès i seguiré així... Per cert, vaig llegir alguna cosa sobre una iniciativa per aconseguir posar la ç, l·l, ñ,... a les adreces d'internet.. en sas res?

    ResponElimina
  2. A mi ja m'anava bé en anglés, la veritat... així practico!!

    ResponElimina
  3. m'encanta Padre de Familia, el gag dels pets està molt ben fet, cada vegada que el vec no puc parar de riure.

    ResponElimina
  4. m3tr0: ja avisaré quan facin el català.
    Això dels caràcters en els dominis arribarà el proper octubre:
    http://www.red.es/prensa/notas/junio_07/08_06_07_dominioses.html

    roger: tens tota la raó, però també m'agrada canviar els idiomes, simplement perquè vagin que tenen acceptació i la gent es mereix alguna cosa més que l'anglès. (confesso que fa uns mesos que vaig canviar l'idioma del mòbil a l'anglès...)

    montserrat: ja ho té això dels flaixos molt ben parits. m'encantaria veure per un forat com s'els acudeixen als guionistes aquestes anades d'olla...

    ResponElimina