13 de juny 2007

Faithless - Live in Cannes


Com cada setmana, rebo el butlletí de la iTunes Store, i avui m'he sorprès al veure que Faithless ha gravat una sessió en directe a Cannes en exclusiva per la promoció de Coca-Cola + iTunes.

Podeu veure un vídeo promocional de la campanya del tema inèdit I Won't Stop amb la part visual a càrrec de Paranoid Projects.




També s'ha habilitat el lloc http://www.coke.com/faithless per donar a conèixer el nou disseny de l'ampolla, i oferir algunes descàrregues. Com el tema escrit en exclusiva I Won't Stop descarregable de franc a la iTunes Store. A la web també hi trobereu informació interessant de la creació del tema, l'ampolla i el vídeo, tot narrat per la component de Faithless, Sister Bliss.



La sessió per iTunes gravada en una actuació al Festival de Cinema de Cannes està disponible per comprar a la iTunes Store, però com que m'agrada mimar als meus lectors, aquí la podeu escoltar de franc:




Escoltar la genial Drifting Away altra vegada m'ha fet venir ganes d'anar a veure Faithless al Weekend Dance...podria estar bé, no?

1 comentari:

  1. Ostres! aquesta gent tenen uns quants temes absolutament demolidors! El Mass destruction va ser un dels meus temes favorits durant força temps!


    Enhorabona pel teu blog!

    ResponElimina