11 de juny 2007

S'acosta el felí...


Queden poques hores perquè Steve Jobs, el CEO (Chief executive officer) d'Apple faci una keynote presentació en motiu de l'inici de la WWDC (World Wide Developers Conference) 2007 (si hi voleu anar, prepareu les maletes per San Francisco i 1600 dòlars de l'entrada). Aquestes presentacions desperten passions entre els seguidors de la marca i els geeks en general. Són exposicions pensades per mantenir l'expectació i l'interès del públic fins l'últim moment. És tipic que abans d'acabar, Jobs digui la frase "...and one more thing" i llavors presenti algun producte estrella inesperat. Què serà aquesta vegada?

Si voleu fer el seguiment de la presentació en directe, a Applesfera estaran actualitzant informació en viu. La presentació començarà a les 19.00 (hora espanyola).

Encara no se sap els productes que es presentaran, però els més fanàtics ja aposten per un nou Mac Book Pro, un MacMini, o nous dissenys per als iMac i Mac Pro, i alguns s'atreveixen a amb una tabletPC, el que és segur és que els assistents es podran emportar una versió beta del nou sistema operatiu Mac OS X Leopard.



3 comentaris:

  1. És imprevisible, però aquesta KeyNote no podrà pas ser tan impactant com la última: van presentar l'iPhone.

    Espero que anunciï alguna cosa molt interessant, que aquest d'Apple són experts en fer aquestes coses...

    ResponElimina
  2. A l'última keynote ja s'esperava que es presentés l'iPhone. Tot i que el producte en si va deixar bocabadat a la gent.

    Aquesta vegada hi ha molt de misteri i la gent no sap per on aniran els trets...

    Segons un guió de la keynote que s'ha filtrat (si és cert rodaràn cap a Apple!) el one more thing presentarà l'iPhone@home. una mena d'iPhone fix, amb pantalla de 10"...

    ResponElimina
  3. Estou agardando pelo iphone a pola reacción da competencia

    ResponElimina