3 de gen. 2008

Les campanades a la Torre Agbar

Un any més, TV3 va retransmetre les campanades amb un espectacle audiovisual a la Torre Agbar de Barcelona. La part musical corria a càrrec de Guillamino (amb qui vaig coincidir al PopArb'06) amb la Reactable, i la part visual era un espectacle d'il·luminació de la torre a càrrec de Mirelec, l'empresa que s'engarrega de donar-li color.



Tot plegat, un petit show molt ben sincronitzat que espero que no sigui l'últim. Aquesta torre i la seva il·luminació té un sistema ideal per fer esdeveniments en plena nit, m'encantaria fer-hi una visita a les instal·lacions des d'on ho controlen.

Tema apart. El guió del Pellicer i la Sans...em deixa desconcertat, què n'opineu?

4 comentaris:

  1. Hola,

    tant sols volia aclarir que la empresa Mireles es va fer càrrec de la il•luminació de la torre Agbar en anterior cap d’any (amb música de Carles Santos), no així el de enguany, que va ser integrament dissenyat i programat pel mateix equip del reactable. Moltes gràcies.

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó. Al llegir a la web de Mirelec això de les campanades vaig donar per suposat que eren d'aquest cap d'any, i no. Són del 2007...ja podrien actualitzar una mica la seva web aquesta gent!

    Merci pel comentari, i si tens més info sobre l'equip del Reactable, t'agrairé que la comparteixis!

    Bon any nou!

    ResponElimina
  3. El millor: quan en Pellicer diu: Feliç any nou. Terrible!

    El guió de tots dos actors em sembla divertit i original.

    Tot plegat, però, molt xava. Sembla que només existeixi BCN, pels de TV3.

    De totes maneres, m'ha agradat veure aquest vídeo perquè jo vaig veure la Sexta (era a casa d'un company que es va entestar a mirar aquest canal) i no l'havia vist aquest de TV3.

    Felicitats pel blog. Bon any, o feliç segons en Pellicer

    ResponElimina
  4. gràcies pels comentaris!

    aljube, tens molta raó amb això que sembla que només existeixi bcn...

    ResponElimina