10 de gen. 2008

Burial - Untrue


Fa unes setmanes vaig llegir un article que parlava de Burial. Un artista anònim que ha publicat el seu segon disc: Untrue. Aquest tal Burial està envoltat de secretisme, ningú sap el seu nom real, ni quina cara té. Gairebé no concedeix entrevistes i molt menys es deixa fer fotos. Bé, tot això no deixa de ser imatge (o no-imatge?) el cas és que un cop llegit l'article vaig escoltar el disc i em vaig quedar satisfet, està prou bé.

No vaig escoltar el disc tornant de festa, o al capvespre, el vaig escoltar de camí a la uni, als ferrocarrils. I crec que també són un bon lloc per escoltar en solitari mentre veiem passar el paissatge. O sigui que també és molt apte per escoltar mentre et porten en transport públic. Ok, deixem-nos de flipades i anem al gra: El disc en general està prou bé, potser sona una mica monòton, però és tranquil i agradable d'escoltar: electrònica fresca que diria el meu amic McKeyhan. Em vaig endur una sorpresa a l'escoltar l'última pista del disc: Raver. Em va recordar aquell tros de tema d'Ananda Project.

El País ha publicat aquest article que parla de l'artista. O sigui que el Burial aquest ja comença a aparèixer en mitjans més de masses. No m'extranyaria gens que d'aqui uns mesos ja soni a alguna emissora de Prisa...

Si us ha picat la curiositat i voleu saber com sona aquest disc, Bits & Beats us el porta en exclusiva en pando (en realitat no és cap exclusiva, el podeu trobar arreu en torrent i tal, però mira, m'agrada cuidar als lectors). Gaudiu-lo! I no deixeu d'opinar aquí amb els vostres comentaris!

3 comentaris:

  1. Ja n'havia sentit a parlar... crec que el comaraven amb Moby..Vinga va li donaré una oportunitat a veure que tal...

    ResponElimina
  2. Doncs la veritat és que s'està convertint en un petit fenòmen de masses :-) Qui li havia de dir!

    La veritat és que la seva música és força minoritària (tot i que aquesta paraula potser s'hauria de deixar d'emprar avui en dia, amb els blogs, els facebooks i tota la pesca).

    A mi, sincerament, és d'aquells discs que m'hipnotitza :-) Si et deixes portar és realment espectacular. Segurament, tal com dius, escoltar-lo veient passar paisatges deu ser una flipada. Ho provaré!

    ResponElimina
  3. gràcies pels comentaris!

    parlant de Moby..has escoltatel nou single? a mi no m'agrada.

    marc, està bé el disc, però acaba sent tot igual. trobo que és un d'aquells discos per sentir, no per escoltar.

    ResponElimina