11 d’abr. 2007

Tornada de Setmana Santa

Vaig tornar ahir, després de passar uns dies de vacances de Setmana Santa d'allò més relaxants. Dijous vam arribar a un camping del Delta de l'Ebre amb la intenció de passar-hi tots els dies. Era una cosa que teniem pendent, estrenar la 3 seconds de Quechua (que per cert, està molt bé, i bé de preu) i dormir-hi algunes nits. Aquest algunes es va convertir en una, ja que el dijous va ploure gairebé tota la nit, i el dormir amb un matalàs desinflat, amb força fred, humitat, i el càmping bastant fangós ens va fer decidir per marxar el mateix divendres.




"3 seconds" muntada

El Delta de l'Ebre és una zona amb paratges naturals molt interessants, havíem programat unes excursionetes en bici i fins i tot una ruta amb kayaks. Però la pluja va fer deixar-ho per més endavant, potser pel pont de l'1 de maig, o ja en ple estiu, que llavors s'estarà de conya.

Els Eucaliptus

Passarela Eucaliptus

Des del Delta vam anar a Masarbonès, on sempre s'hi està bé. Des d'allà vam fer algunes visites per pobles propers, com Masllorenç, Poblet i el seu emblemàtic monestir, Montblanc i les seves impressionants vistes, i L'Espluga del Francolí, on vam visitar la cova de la Font Major: una cavitat subterrània força gran (la 2a de Catalunya i la 7a del món), on uns jaciments arqueològics revelen bona part de la història i prehistòria de la regió.

Castell de Masllorenç

Monestir de poblet2

Montblanc

Cova

Apart de visites, també hem menjat molt , i he pogut carregar piles per la tornada universitària, que es presenta molt moguda pel què fa a treballs i feina.

1 comentari:

  1. La tenda 3 segons què tal? Per camping bé, però se la deu endur el vent no?

    Jo vull un cap de setmana així! Us podré acompanyar alguna vegada?

    ResponElimina