21 de gen. 2007

The Prestige, obra mestra


Per fi he pogut anar a veure El Truco Final (El prestigio), o el que és el mateix, però sense tal poc acertada traducció: The Prestige. Un film de Chistopher Nolan (Memento, Insomnio, Batman Begins), protagonitzat per Christian Bale i Hugh Jackman. Ja sabeu que no m'agrada explicar i destrossar arguments, m'agrada gaudir de les pel·lícules i que em sorprenguin, tal com vaig fer i gaudir amb Hijos de los hombres. És millor que ni veieu el tràiler (ni la web que, contradictòriament, enllaço). Només dir-vos el que es pot dir: La història de dos mags, que amb els anys augmenten la seva rivalitat. I no vull dir més, només us recomano que l'aneu a veure perquè val realment la pena.

Excel·lent interpretació de tots els actors (inclosa la David Bowie), boníssima direcció, i una història sorprenent que no us avorrirà ni un minut i us mantindrà emocionats durant tota l'estona.

Duel interpretatiu de dos actors que cada vegada m'agraden més


Recomanació total des de Bits & Beats!



2 comentaris:

  1. Si clar. Evidentment. No ho tinc tan clar... pero estranyament recomano la peli. Això será com Zanussi "El tiempo nos dará la razón" com sempre al cine.

    ResponElimina
  2. Curiosament jo també l'estic recomanant al meu blog. Una grna peli si senyor. M'encanta la interpretació de tots, David Bowie molt bé també!

    Salut!

    ResponElimina