8 de gen. 2007

Els Reis Mags, tornada a la rutina, i Dexter

Els Reis Mags d'Orient han fet un esforç i m'han portat un interessant disc dur de 500 GB. Vaig estar buscant en molts establiments un Disc Dur extern amb connexió firewire, però no hi havia manera de trobar un preu assequible. Finalment, a la web de Iomega vaig trobar aquest '500 GB Triple Interface - Professional Silver Series Desktop Hard Drive' a molt bon preu (a menys de 0.50 € el giga, molt bé), i el vaig demanar als Reis.


He de dir que n'estic molt content, la connexió firewire 800 és notablement més ràpida que la USB 2.0, per la qual cosa la transferència de grans quantitats de gigues d'informació no es fa gaire pesada.

Per estrenar-lo, apart de copiar el que tenia al disc dur intern de l'ordinador per buidar-lo, hi he copiat la primera temporada d'una sèrie que ja m'ha enganxat: Dexter.

Dexter (pàgina oficial de la cadena Showtime, només visible des dels Estats Units -quina tonteria, no?-) esta basada en la novel·la 'Darkly Dreaming Dexter' de Jeff Lindsay. Va d'un forense 'especialista en sang', que treballa per la policia de Miami, però la gràcia de la sèrie és que Dexter és un sanguinari assassí que es pren la justícia per la seva mà, matant als culpables dels crims que el seu departament investiga. Apart de les minitrames de cada capítol, hi ha una important trama que enganxa des del primer episodi. No explicaré més, no m'agrada aixafar arguments, teniu més informació aquí i a noseque.net, on llegint l'article que hi dediquen, us quedareu convençuts com em van acabar de convèncer a mi.



La primer temporada ha acabat amb 12 capítols i força èxit d'audiència. Ja em direu què tal us sembla si la veieu. Jo de moment ja tinc sèrie amb la qual entretindre'm mentre no tornin Heroes, Prison break, Lost, Desperate Housewives...

I amb tot això s'acaben les vacances de Nadal, avui toca tornar a la rutina universitària, als treballs, i ben aviat als exàmens...que sigui lleu!

1 comentari:

  1. A casa també han caigut un parell de trastos d'aquests, són molt últils!!!

    ResponElimina