5 d’abr. 2006

Un bon tràiler

Per mi, un bon tràiler no és aquell que recull les millors imatges i diàlegs de la pel·lícula i els intercala amb el típic narrador que explica el plantejament del film. De fet, en un tràiler crec que el narrador sobra a no ser que sigui la veu en off d'un dels actors de la pel·lícula, però això es dóna ben poc.

El tràiler ideal és aquell que ens desperta les ganes de veure la pel·lícula en el mateix moment que el veiem. Els tràilers que ens fan pensar o dir..."pot estar bé", "ja hi anirem quan l'estrenin" és que ens motiven ben poc. En canvi, aquells que ens fan venir ganes de veure la pel·licula tot just acaba el tràiler, o ens fan fixar-nos en la data d'estrena són els que compleixen amb la seva funció.



Aquest tràiler de Miami Vice podria ser un d'aquests últims. La pel·lícula està basada en la popular sèrie dels 80, traduïda aqui com 'Corrupción en Miami'. El film està dirigit per Michael Mann (Collateral, Heat, Ali), i interpretat per Jamie Foxx i Colin Farrell. El tema (una boníssima elecció) que acompanya el tràiler és Numb/Encore, una remescla dels respectius temes de Linkin Park i Jay Z que es va editar en el disc Collision Course (un projecte on totes les pistes eren barreges d'anteriors cançons del grup i del raper).


Etiquetes: , , , , , , , , , , ,

1 comentari:

  1. Si claro, ahora resulta que te gusta que te engañen con un bonito trailer de una película de Van Damme para luego descubrir que es un pastelote... no sé yo...

    ResponElimina