24 d’abr. 2006

Humor Flipadillo


La setmana passada vaig tenir la sort de poder participar com a extra en la moguda de 'Humor Flipadillo'. Què és? Doncs si coneixeu la web del Keloflipas, sabreu que és un individu força peculiar que fa unes mogudes bastant cabra i sense sentit per les instal·lacions del parc temàtic de Port Aventura. El cas és que el personatge d'el Keloflipas, els seus amics, i totes les seves mogudes les ha inventat l'agència de publicitat Seis Grados per encàrrec de Port Aventura, amb l'objectiu d'atraure més públic juvenil. A la web demanaven extres per participar en una mena de paròdia del famós programa Humor Amarillo, renascut de les seves cendres gràcies a les reposicions dels migdies dels caps de setmana de Cuatro.

Resulta que em van trucar per participar-hi, i jo encantat, vaig accedir. Divendres ens van convocar allà als guanyadors i als seus acompanyants a una hora força prudent, tenint en compte que el parc obria a les 10. Fetes les corresponents presentacions i planificació de l'horari i les seqüències a gravar, vam començar la feina.


1.- Presentació i crit de guerra dels participants de 'Humor Flipadillo'

2.- Tasses xineses: Consistia en sobreviure al mareig provocat per la força centrífuga de l'atracció.

3.- Campament mongol: Guerra de globus d'aigua, aquí vaig disfrutar força, ja que vaig deixar xop un competidor el qual va ser incapaç d'acertar cap globus contra mi.

Després d'aquestes tres proves, que ens van ocupar pràcticament tot el matí, vaig aprofitar per anar amb el meu acompanyant a fer un parell de caigudes de l'Hurakan Condor, aprofitant que hi havia menys de 15 minuts de cua. Després vam fer uns baixades de Dragon Khan, totes dues a primera fila. Vam tenir molta sort d'enganxar un dia que hi havia poca gent al parc, i les cues eren ben curtes.


Havent assaborit un bon dinar (pagat per Keloflipas), el meu acompanyant i jo vam aconseguir arribar a temps per veure un dels passis de Bubblebou (ja en parlo extensament en el reportatge que vaig publicant). Tot seguit vam dirigir-nos a realitzar la següent i última prova:


4.- Salt al dònut: Dins la part coberta del Costa Caribe, amb indumentària de piscina, havíem de saltar sobre un flotador, a l'estil flipat amb crit de guerra típic dels concursants del programa.


Un cop acomiadats del personal vam fer una última Stampida i acabar els tickets restaurant menjant unes braves i uns nuggets (esnàguets, com diu un amic meu), mullant-ho amb una cerveseta.


Després d'un dia així a Port Aventura, puc assegurar que aquestes coses (i el menjar), es gaudeixen més quan són de franc!

1 comentari:

  1. Vaya vaya... por fin encuentro a algún participante vivo por ahí. Lo pasamos bien! ;)
    Hasta otra!

    ResponElimina