24 d’abr. 2006

Silent Scream en viu


Després del mogut dia de rodatge, vaig tenir una important cita musical. El grup de heavy metal, Silent Scream va poder fer el seu primer concert. Un esperadíssim debut en directe per part de tots els seus amics i seguidors entre els quals m'hi incloc.

Primerament van pujar a l'escenari el grup Darian, el qual desconeixia totalment, però em van semblar força interessants, sobretot per la gran feina del teclista. Després d'interpretar alguns temes propis (que us podeu descarregar a la seva web) i un corejat The Trooper d'Iron Maiden, l'espera havia arribat al final.

Per primer cop a la nostra vida, bona part de la colla dels 'Juerguistas' assistíem al debut del grup de Silent Scream. Una bateria força canyera, un baix imponent, i unes guitarres al·lucinats preparaven el terreny per una potent veu que agafava el micròfon com si ho portés fent tota la vida. Els temes de Silent Scream són escrits per ells mateixos i interpretats en castellà la gran majoria, amb excepció d'algun tema o cover d'altre grup.

El local no oferia un gran escenari, ni tampoc unes llums espectaculars, però el que comptava era la connexió que el grup va tenir amb el públic (totalment entregat per endavant), el qual va acompanyar amb palmes, corejant, i saltant en els moments en que els guitarristes i baix es posaven d'acord amb la seva petita coreografia (sens dubte un dels punts forts de la posta en escena, demostrant que encara que sigui el primer concert, s'ha de donar tot pel públic).

Un balanç més que positiu i moltes ganes de tornar-los a veure en directe són el que han quedat d'una moguda nit de divendres al barri de gràcia.

Per cert, Silent Scream encara no tenen pàgina web, de moment jo seguiré parlant d'ells i donant-los a conèixer.

1 comentari: