7 d’abr. 2006

V de Vés a veure-la!


Ahir vaig tenir la sort d'estar convidat a la preestrena de 'V de Vendetta' gràcies a un concurs del diari Metro i Warner Bros. Sóc bastant de participar en sortejos d'aquests d'enviar sms, ja que la despesa és mínima (1 euro) i la recompensa pot ser molt bona com en aquest cas.
La preestrena es va fer en alguns cinemes de diverses ciutats espanyoles. A Barcelona va ser al cinema Urgell, no recordava haver-hi estat, i em va semblar un gran cinema, una sala gran com poques en queden. A l'entrada del cinema la gent de Metro repartia unes caretes de "V" i uns números que posteriorment servirien fer fer un sorteig de 20 lots de mercandatge oficial de la pel·lícula compost de samarretes, gorra, bossa, i altres articles. No parlaré de la pel·lícula ni us revelaré res de l'argument. Tot allò que volgueu saber ho podeu trobar a la seva pròpia web, però no us recomano que la visiteu fins que hagueu vist el film.

V de Vendetta és una pel·lícula basada en un còmic, protagonitzada per Natalie Portman i Hugo Weaving (a qui no li veiem la cara, però no sé perquè, és fàcil d'imaginar-lo darrera d'ella, i no per la veu espanyola que el dobla: Armando Carreras, que és diferent que la veu d'Abel Folk que donava vida a l'Agent Smith de Matrix o a Elrond a ESDLA. Deu ser per la gesticulació).


Feia temps que no gaudia tant al cinema, aquesta pel·lícula no es fa pesada en cap moment, manté la tensió correcte i un ritme narratiu molt elaborat (alguns fets passen en un ordre cronològic diferent al còmic). El rerefons em sembla molt interessant, un govern que té a tothom enganyat (em sona i no sé de què), una població espantada i obedient que necessiten algú com V per sortir als carrers.

No deixeu escapar l'oportunitat d'anar-la a veure, val molt la pena. Crec que no us en penedireu.

Etiquetes: , , , , , , ,




1 comentari:

  1. Te envidio mucho mamón, mira que ir de preestreno al peliculote... apunto la pinícula para verla., Yujuuuuuuuuu

    ResponElimina