31 de març 2006

La cosa es torna a posar interessant a....LOST

Com que sóc d'aquells que quan s'enganxa a una cosa no pot parar fins acabar-la, no puc esperar a l'emissió de la segona temporada de 'Perdidos' a la Fox o a Tve. És per això que setmanalment veig els capítols de LOST al ritme d'emissió dels EUA.

Hi ha qui diu que la sèrie continua enganxant però ha perdut ritme, que fan molts capítols de farciment, i que la trama principal avança ben poc. Doncs per tots aquests que volen tema, la cosa es posa interessant en el capítol 2x17 - Lockdown. No explicaré res crucial per aquells que encara no han arribat a aquest capítol i vulguin mantenir el factor sorpresa. El cas és que el capítol està dedicat a John Locke, i no, encara no es revel·la el motiu de la seva paràlisi. El que sí es descubreix és més material sobre l'escotilla. Una imatge d'allò més important, i de les que més m'han impactat d'aquesta segona temporada. Per la seva banda, en Jack i la Kate descubreixen una cosa que portarà cua...

En fi, com es veia venir fa setmanes, la cosa està cada cop més interessant. No tinc ni idea com anirant concluint aquesta temporada, què es resoldrà i quines noves incògnites apareixeran.


Etiquetes: , , ,

2 comentaris:

  1. Avisa el proper cop si hi han Spoilers, que m'ho he tragat tot "de lo lindo"!! jejejejejeje

    ResponElimina
  2. Spoilers? on? no he revelat res en concret!!

    El dia que hi hagi spoilers de veritat ja avisaré...jejeje

    ResponElimina