11 de març 2006

Visca els putus freaks del món

Adoro els freaks. No, els de la tele no, els 'freaks' tradicionals, els viciats dels còmics, manga, videojocs, informàtica. En fi, us feu la idea de qui, no? Segur que en coneixeu més d'un. Jo ho havia sigut, i sento un gran afecte per tots els freaks que es curren coses com la que us ensenyo en aquest post.

Internet ha ajudat a aquesta febre freak, i ha fet que s'ajuntin entre ells, i quedin per fer frikades. Però la tècnica avança, i ja no n'hi ha prou amb fer unes partides al videojoc important de Japó de moda, o anar a fer unes partides de Magic a la botiga de còmics del barri, o quedar per fer uns karaokes de J-pop. Ara el que es porta és fer frikades grosses, i penjar-les a Internet. Youtube és una gran eina per fer públiques aquestes frikades, i que la gent descubreixi que els freaks també mouen el món.

És tan gran el món freak, que em penso que li dedicaré una categoria. De fet, aquest blog encara no està classificat per categories perquè encara no he pensat una classificació adequada, però aviat crec que la tindré.

Som-hi amb el vídeo: Per tots aquells que hagueu dedicat unes hores de les vostres vides a alguns dels Final Fantasy.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada