29 de març 2007

TV3 emetrà en HD

La diada de Sant Jordi d'enguany serà molt especial, apart de veure paradetes amb roses i llibres pel carrer, podrem veure televisió en HD (rodolí!).

TV3 segueix sent pionera pel què fa la TDT, va ser la primera en emetre en 5.1, i ara farà el pas a l'alta definició. Les proves començaràn el proper 23 d'abril, només en TDT, hi ha algun punt fosc, i és que gairebé no hi ha continguts en aquest format i només s'emetràn unes poques hores amb programes com Pirineus des de l'aire, i les sèries De Moda, i Àngels i Sants. Apart d'això, es molts dels receptors TDT dels què disposen la majoria de llars catalanes no estan preparats per l'HD i es quedaràn 'penjats'.

De totes maneres, no deixa de ser una bona notícia, que confirma que, com sempre, TV3 està per davant de la resta.

Per cert, no sé què em fa pensar que 'Heroes' serà un dels plats forts per l'HD de TV3.

3 comentaris:

  1. hola! estic intentant configurar el meu pc per a rebre el contingut en HD, però no hi ha manera. Al llegir el teu post he vist que són només alguns dels continguts! igual per això no em funciona...ho estava provant ara, amb Ventdelplà, i rebia l'stream normal.
    De totes formes és una gran notícia! estic frisant per veure Herois!

    ResponElimina
  2. Algu ha pogut trobar un TDT amb MPEG 4? (es com emet TV3 amb HD) no ho he trobat ni a les botigues estandars ni a e-botigues. TV3 no informa de on aconseguir-ho!!

    JR

    ResponElimina
  3. Doncs no pensava que fos tan defícil aconseguir-ne un...

    Ja buscaré una mica per internet, i si trobo alguna cosa ho poso aquí!

    ResponElimina