20 de març 2007

El retorn de la Thorn


Tracey Thorn, la cantant d'Everything But The Girl (sabeu la història del nom d'aquest grup?) ha publicat recentment un disc en solitari: Out of the woods, el seu segon disc en solitari després del seu debut l'any 1982 amb 'Distant Shore'. Després del debut en solitari es va ajuntar amb la seva actual parella sentimental Ben Watt per formar el duet Everything But The Girl.

EBTG va triomfar durant els 90 amb temes com Missing o Walking Wounded. Thorn també va col·laborar amb Massive Attack amb el conegut tema Protection. I també amb Deep Dish amb Future of the future. Després d'uns quants discos (uns 14 entre recopilatoris i àlbums de remescles) la parella EBTG ha continuat els seus projectes musicals per separat. En Ben segueix com a productor, i DJ, i la Tracey publica aquest Out of the woods, que us recomano.

El single de presentació del disc és It's all true, un del temes mogudets que ja compta amb algun remix, com el de Kris Menace que he adquirit avui a l'iTunes Store.Podeu escoltar el tema Grand Canyon, i si us fa el pes, baixar-vos el disc sencer en Pando.


share your files at box.net


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada